The Info

We want you to know

Info

Hoera, jullie kindje is geboren! Die donzige haartjes, piepkleine vingertjes en dat schattige wipneusje… het zijn zo’n mooie details van jullie mini, die (veel te) snel groot zal worden. Met een lifestyle shoot vereeuwig je deze geweldige periode. Want die eerste tijd met je kleintje is té bijzonder om zomaar voorbij te laten gaan.

Ook als je kindje al wat groter is, is een lifestyle shoot natuurlijk een prachtige manier om het te vereeuwigen. Lekker knuffelen met papa en mama, spelen met grote broer of zus, of misschien wel springen op het grote bed. Het zijn die kleine geluksmomentjes die het leven zo mooi maken. En ik leg ze met liefde voor jullie vast.

Er kan gekozen worden uit twee pakketten. Bij beide pakketten ontvangen jullie de mooiste foto’s, door mij geselecteerd en bewerkt, natuurlijk op hoge resolutie.

Een lifestyle shoot vindt plaats in jullie eigen omgeving. Gewoon lekker bij jullie thuis. Of als jullie dat liever willen, kunnen we samen ook een mooie (buiten)locatie zoeken. Geen moeilijk gedoe of ongemakkelijke poses, maar simpelweg genieten van jullie gezin terwijl ik foto’s maak. Puur en oprecht.

VEEL LIEFS


• Minimaal 15 foto's 

• Aangeleverd via WeTransfer

149,-*

HEEL VEEL LIEFS

• Minimaal 25 foto's

• Aangeleverd op usb en via WeTransfer

• De mooiste foto op een houten blokje

199,-*

* Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten (35 ct/km) vanaf Breda.