About

Good to Meet You

Trotse mama, het gezicht achter Little Love, dierenvriend. Samen met mijn liefde voor fotografie maken die dingen mij tot wie ik ben!

Die liefde voor fotografie ontstond in Costa Rica, waar ik bijna een jaar woonde om aapjes te onderzoeken. Zij bleken erg fotogeniek en met mijn geleende camera probeerde ik al hun prachtige en unieke karakters te vangen op beeld. Een passie was geboren. Ik spaarde voor mijn eigen camera, verschillende lenzen en maakte foto’s van wildlife tijdens de onderzoeken die ik mocht doen en reizen die ik maakte.

Na de geboorte van mijn eerste kindje gebruikte ik mijn camera natuurlijk om foto’s van hem te maken. Elke mama vindt het stiekem heel fijn om naar haar kindje te kijken als die heerlijk tevreden ligt te slapen. Dat gevoel wilde ik voor altijd vastleggen en dus maakte ik mijn foto’s zonder poespas, maar gewoon als hij lekker op bed lag bijvoorbeeld, en altijd met natuurlijk licht. Zo ontstond mijn passie voor lifestyle fotografie.

Op een ongedwongen, liefdevolle manier leg ik die kleine geluksmomentjes van het leven vast, voordat ze weer meegenomen worden door de tijd. Ik maak ook graag foto’s voor jou! Of het nu gaat om een zwangerschap, een pasgeboren kleintje, een wat ouder kindje, of gewoon een complete gezinsreportage, het zijn allemaal momenten die te mooi zijn om zomaar voorbij te laten gaan.

Liefs, Vera

Foto’s: Schoonderwoert Fotografie